-
Матеріали серпневого марафону-2023, 29.08.2023
-
Міліогло О. Майстер-клас "Пате з курячої печінки та манговим пюре у вишневій глазурі з використанням молекулярної кухні", 21.06.2023
-
Кліменкова Ю. Майстер-клас "Старовинний традиційний пиріг з автентичними елементами» з використанням сучасного обладнання", 21.06.2023
-
Білих І. Технологія укладання волосся феном, 03.05.2023
-
Кожедубова Л.П. Барна справа, 17.04.2023
-
Критерії кваліфікаційної атестації випускників з професії "Кухар 3-го розряду" та "Кухар 4-го розряду", 14.04.2023
-
Бабич Т.С., Білих І.Є. Впровадження сучасних технологій б'юті індустрії в зміст професійної підготовки перукарів, 07.04.2023
-
Протокол про проведення on-line марафону "Колодій 2023", 21.03.2023
-
Сінельник І.К. Методична розробка на тему: "Застосування програмного забезпечення EZ Design GUI для створення активних інформаційних ресурсів", 23.02.2023
-
Бабич Т.С. Методичні рекомендації "Методика проведення поетапної (кваліфікаційної) атестації з професій в ЗП(ПТ)О", 02.02.2023
-
Бабич Т.С. Впровадження сучасних технологій при підготовці кваліфікованих робітників сфери ресторанного сервісу, 04.11.2022
-
Бабич Т.С. Використання галузевих виробничих технологій в змісті професійно-практичної підготовки з професії "Кравець", 18.05.2022
-
Лист голови Національного галузевого партнерства в легкій промисловості України "FASHION GLOBUS UKRAINE" від 10.02.2022 №22, 18.02.2022
-
Бабич Т.С., Афанасьєва К.К. Використання цифрових технологій при викладанні спецтехнології з професії "Кухар", 17.02.2022
-
Про внесення змін до робочих навчальних програм, 31.01.2022
-
МЕНЮ ТА ТЕХНОЛОГІЧНІ КАРТИ за збірником рецептур Клопотенко, 28.01.2022
-
Апсайклінг. Дарминова І.І., 18.01.2022
-
Бабич Т.С. Ключові та професійні компетенції в змісті освітніх програм СП(ПТ)О з професій торговельного напрямку, 23.12.2021
-
Бабич Т.С. Розвиток професійної майстерності педагога, як важлива складова підвищення якості майбутніх кваліфікованих робітників, 23.12.2021
-
Приготування боул і поке. Дарминова І.І., 06.12.2021
-
Бабич Т.С. Шляхи підвищення професійної компетентності педпрацівників закладів професійної (професійно-технічної) освіти сфери харчування, 17.11.2021
-
Сублімація продуктів. Дарминова І.І., 11.10.2021
-
Обладнання для виготовлення захисних медичних масок. Дарминова І.І., 06.09.2021
-
Н.А. Горбатюк. Основи перукарської справи, 30.08.2021
-
Збірник. Всеукраїнська конференція "Легка промисловість 2021". Дарминова І.І., 07.07.2021
-
"Організація кенді-бару" для професій ресторанного сервісу. Дарминова І.І., 21.05.2021
-
Бабич Т.С. Сучасні технології та інновації в галузі легкої промисловості (методичні рекомендації), 14.05.2021
-
Збірник тестових завдань для виробничого навчання (професія "Кухар"), 06.05.2021
-
Сучасні виробничі технології при підготовці фахівців швейної галузі. Бабич Т.С., 30.04.2021
-
Нові технології - кейтеринг. Дарминова І.І., 17.02.2021
-
Професія фотограф: сучасні тенденції, 18.01.2021
-
Царьова Є.С. Навчальний посібник "Технологія виготовлення столової, постільної білизни, штор, ламбрекенів та аксесуарів", 22.12.2020
-
Нові виробничі технології кулінарії, 08.12.2020
-
Матеріали Школи впровадження нових виробничих технологій (професії ресторанного сервісу), 07.12.2020
-
Методичний порадник Формування підприємницьких компетентностей майбутніх кваліфікованих робітників сфери послуг у процесі професійної підготовки, 21.06.2020
-
Н.Батраченко, І Заряжко. «Кравець. Технологія виготовлення одягу», 21.06.2020
-
Глосарій технологічних процесів та трудових прийомів «Технології приготування страв. Ресторанне обслуговування» для професій ресторанного сервісу, 24.05.2020
-
Методичний порадник Формування підприємницьких компетентностей майбутніх кваліфікованих робітників сфери послуг у процесі професійної підготовки, 17.05.2020
-
Практичний порадик педагогам сфери послуг щодо організації освітньої діяльності здобувачів освіти по вивченню окремих предметів професійно-теоретичної та професійно-практичної підготовки в дистанційному режимі , 02.05.2020
-
Секція педагогів професій торгівлі, 11.03.2020
-
Методична розробка відкритого уроку з предмета «Основи моделювання» Тема: «Підбір зачіски до різних типів обличчя». Виконавець: викладач І категорїї Василенко Ірина Григорівна,2017
-
Узагальнені матеріали Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності серед учнів професійно-технічних навчальних закладів за професією „Кухар“. Навчально-методичний центр професійно-технічної освіти у Рівненській області. Рівне, 2015
-
Навчальний фільм «Обробка лускатої риби. Приготування напівфабрикатів з чистого філе.». Автор: викладач ДЦПО Циценкова Т.В., 2015
-
Методичний посібник з предмету «Охорона праці» для учнів спеціальності «Кухар, кондитер», автор: викладач Мокрокалигірського професійного аграрного ліцею Гордієнко О.М., 2015
-
Вимоги до порядку розробки, погодження та затвердження комплексних кваліфікаційних завдань з професій побутового обслуговування, ресторанного сервісу та торгівлі/ укладач О. Гришаєва. Дніпропетровськ. – НМЦПТО у Дніпропетровській області, 2015
-
НІКУЛІНА А.С., СІЛАЄВА І.Є., ШЕВЧУК С.С. Сучасний урок в професійній школі: проектування, організація, аналіз: Методичний посібник. – Донецьк: ДІПО ІПП., 2015
-
Посібник з етики та психології. Укладач: викладач психології та професійної етики Павленко Л.Г., 2015
-
Робочий зошит з спецтехнології приготування їжі з основами товарознавства до тематичного блоку «Технологія приготування перших страв» (кухар 3р), автор: викладач КНВЦ Коваль Т.В., 2015
-
Посібник «Проблемні питання і тести контролю знань учнів для професій «кухар», «офіціант», автор: викладач КЦПОРКТРС Моторна О.О., 2015
-
Щоденник з професійно-практичної підготовки барменів (кваліфікація: 4р), автор: майстер/н КЦПОРКТРС Сокуренко Л.О., 2015
-
Робочий зошит з організації виробництва та обслуговування (кухар), автор: викладач КНВЦ Теплова І.П., 2015
-
Методична розробка «Вдосконалення прийомів і навичок при роботі в гарячому цеху», автор: майстер в/н КПБЛ Гришковська А.М., 2015
-
Робочий зошит з виробничого навчання до тематичного блоку «Приготування страв з риби та морських продуктів», авторський колектив КЦПОРКТРС, 2015
-
Методична розробка «Використання інтерактивних методів навчання на семінарському занятті за темою «Холодні страви і закуски з риби і м’яса»».Автор: викладач ВПУ №17 Пономарьова Л.О., 2015
-
Збірник методичних розробок уроків до теми «Приготування страв з мяса, сільськогосподарської птиці та субпродуктів», кухар 4 розряду. Автор: майстер в/н МПТУ Окара І.М, 2015
-
Збірник методичних розробок уроків до теми «Приготування страв з риби та морських продуктів», кухар 4 розряду. Автор: майстер в/н МПТУ Скочко С.Г., 2015
-
Робочий зошит «Асортимент риби та рибних товарів». Авторський колектив КЦПОРКТРС, 2013
-
Методичні рекомендації щодо використання щоденника виробничого навчання з професії офіціант. Автор заступник директора з НВЧ КЦПОРКТРС Слюсарєва О.В., 2013
-
Методична розробка уроку в/н «Приготування порційних напівфабрикатів з яловичини та свинини». Автор майстер в/н ДЦПО Гамоліна Н.М., 2013
-
Методична розробка уроку в/н «Самостійне виконання робіт з теми Приготування бісквітних тістечок». Автор майстер в/н ДЦПО Прибиток Т.В., 2013
-
Методична розробка уроку в/н «Виконання модельної зачіски на волоссі середньої довжини з простими елементами». Автор майстер в/н ДЦППРК Гринь А.В., 2013
-
Методична розробка уроку в/н «Кредитування населення». Автор майстер в/н ДЦПО Литвиненко Л.О., 2013
-
Творча робота, як альтернатива дипломній, 2011
-
Розробка уроку матеріалознавства Роль парфюмерії в житті людини Викладач Дон О.М., 2011
-
Робочий зошит для ЛПР контрольно-касове обладнання Викладач Коваль Т.В., 2011
-
Посібник Тестові завдання з спецтехнології Гапоненко О.А., 2011
-
Методичні рекомендації щодо проведення лабораторно-практичних робіт з предмету Контрольно-касове обладнання Викладач Коваль Т.В., 2011
-
Методичні рекомендації з організації та проведення кваліфікаційних пробних робіт з професії Кухар, 2011
-
Інструкції до ЛПР з курсу підготовки пекарів, машиністів тістообробних машин Викладач Німчук М.М., 2011
-
Вимоги до організації передвипускної виробничої практики для кравців, 2011
-
Виготовлення муляжів Здосвіду роботи викладача Гапоненко О.А., 2011
|