Тиждень фахової майстерності професій ресторанного сервісу
З метою популяризації професій ресторанного сервісу та профорієнтаційних заходів у Дніпровському центрі професійної освіти відбувся тиждень фахової майстерності. У закладі освіти були проведені майстер-класи для кухарів – «Приготування складних гарнірів», для кондитерів – «Приготування десертів», для офіціантів – «Подача страв», які проводили майстри виробничого навчання та здобувачами освіти.
Здобувачі освіти стали учасниками конкурсів фахової майстерності. Кухарі змагалась у приготуванні смачних страв, а саме, зраза з котлетної маси та гарнір – рис з овочами, кондитери, у випіканні рулетів, а офіціанти демонстрували свої компетенції у тематичній сервіровці столу, складанні серветок.
Переконаний, що такі заходи сприяють розкриттю можливостей закладів освіти, підвищує їх професійний рівень та ствердженню значимості професій в сфері послуг регіону.
|
|
|
В.М. Василиненко,
директор НМЦ ПТО
у Дніпропетровській області