Тиждень фахової майстерності професій ресторанного сервісу

З метою популяризації професій ресторанного сервісу та профорієнтаційних заходів у Дніпровському центрі професійної освіти відбувся тиждень фахової майстерності. У закладі освіти були проведені майстер-класи для кухарів – «Приготування складних гарнірів», для  кондитерів – «Приготування десертів», для офіціантів – «Подача страв», які проводили майстри виробничого навчання та здобувачами освіти.

Здобувачі освіти стали учасниками конкурсів фахової майстерності. Кухарі змагалась у приготуванні смачних страв, а саме, зраза з котлетної маси та гарнір – рис з овочами, кондитери, у випіканні рулетів, а офіціанти демонстрували свої компетенції у тематичній сервіровці столу, складанні серветок.

Переконаний, що такі заходи сприяють розкриттю можливостей закладів освіти, підвищує їх професійний рівень та ствердженню значимості професій в сфері послуг регіону.

Возможно, это изображение (один или несколько человек, люди стоят, еда и в помещении)

Возможно, это изображение (еда и в помещении)

Возможно, это изображение (5 человек, люди стоят, еда и в помещении)

 

В.М. Василиненко,

директор НМЦ ПТО

у Дніпропетровській області