Проведено декаду  робітничих професій кухарської справи

 

В рамках проведення декади професій кухарської справи у Ордена «Знак пошани» Вищому професійному училищі № 75 відбулись різноманітні заходи.

На питання кулінарної вікторини відповідали здобувачі освіти професії «Кухар» І та ІІ курсів.

З метою донесення до здобувачів освіти важливість, значущість, необхідність кулінарії, її місце в розвитку суспільства, проведено день інформування: «Цікаві факти про їжу». На дні українського борщу більше дізнались про: «Борщ. Секретний інгредієнт від Євгена Клопотенко» та фестивалі борщу в Україні».

За умов дистанційного та змішаного навчання здобувачі освіти прийняли участь в Інтернет-олімпіаді з професійно-технічного циклу за професією «Кухар 3-го розряду», здійснили кулінарну подорож: «У     Карпати зі смаком», відвідали віртуальні екскурсії музеями хліба України.

Темою виховного заходу для здобувачів освіти цього року було «Хліб всьому голова».

Заклад професійної (професійно-технічної) освіти впроваджує  нові підходи з формування престижності  та популяризації професій кухарської справи, педагоги вдосконалюють свої комунікативні компетенції шляхом спілкування зі здобувачами освіти через віртуальні кабінети.

 

https://lh3.googleusercontent.com/-T84IEtclJ4U/YB_n-Tr0XDI/AAAAAAAAAhk/Uybi2LCIaIspw6aKOC9TrDnKNL_irYOcACNcBGAsYHQ/image.png

https://lh3.googleusercontent.com/-QruCUB-Ky3c/YBazYmxCezI/AAAAAAAAAeE/TWLUDfnwG48T38oom-AGJw18mPyJ9i8_ACNcBGAsYHQ/image.png

https://lh3.googleusercontent.com/-5u2Zjeensgg/YBr6CKMJg9I/AAAAAAAAAhU/GF2zDTKtrrgnLPNaOgrWtKJif2ElwkhDgCNcBGAsYHQ/image.png

https://lh3.googleusercontent.com/-MMqo3YkKxBU/YBhO36pfRDI/AAAAAAAAAeQ/GVttWEtGFVQJLk5f6qgFlwrtZFKCtU_KACNcBGAsYHQ/image.png

 

 

Віктор Василиненко,

директор НМЦ ПТО

у Дніпропетровській області