Школа професійної майстерності – шлях до розкриття творчого потенціалу педагога

 

На базі Криворізького навчально-виробничого центру  відбулося засідання Школи професійної майстерності педпрацівників сфери харчування.

В рамках Школи проведено майстер-клас фахівцем ресторану, випускницею навчального закладу, з теми: «Салати народів світу», де продемонстровано нові технології та прийоми  при приготуванні салатів.

Учасникам майстер-класу було запропоновано страви італійської, американської та іспанської кухні, надано можливість ознайомитись з історією їх походження .

Майстри виробничого навчання та викладачі спецдисциплін  навчальних закладів практично засвоїли сучасні прийоми та   методи праці, технологічні операції приготування салатів із застосуванням сучасного обладнання та інструменту.

Педпрацівники центру презентували досвід інноваційної діяльності щодо підвищення професійної майстерності та нових підходів у   професійній підготовці кухарів.

Зозуля Н.В.,

директор КММЦ ПТО