ВІТАЄМО УЧАСНИКІВ
МІЖНАРОДНОГО ФЕСТИВАЛЮ
КУЛІНАРНОГО МИСТЕЦТВА І СЕРВІСУ ТА МІЖНАРОДНОГО
ЧЕМПІОНАТУ УКРАЇНИ З КАРВІНГУ
Учні та майстри виробничого навчання нашої області повернулися з міжнародного конкурсу в Києві з
нагородою – бронзова
медаль та бронзовий Кубок!
З 27 по 29 березня 2013р. в Міжнародному виставковому центрі в рамках Міжнародної виставки "Hotel&RestaurantExpo Ukraine-2013" пройшов 8-ий Міжнародний фестиваль кулінарного мистецтва і сервісу в м. Києві та ІІ-ий відкритий (міжнародний) Чемпіонат України з карвінгу.
В конкурсі прийняли участь 400 представників ресторанного бізнесу (шеф-кухарі діючих ресторанів), педагогічні працівники та учні професійно-технічних навчальних закладів та вищих навчальних закладів з Росії, України, Білорусі, Молдови, Казахстану та Узбекистану. Дніпропетровську область представляли майстри виробничого навчання та учні Дніпропетровського центру професійної освіти.
Учні та майстри виробничого навчання Дніпропетровського центру професійної освіти і цього року показали свою майстерність, професійні уміння, гарний естетичний смак.
За підсумками фестивалю майстер виробничого навчання Чапала Елла Геннадіївна в Арт-класі «Квіти з цукру» завоювала бронзову медаль та диплом III ступеня.
В ІІ відкритому (міжнародному) Чемпіонаті України з карвінгу майстер виробничого навчання Капітонова Ольга Семенівна за експозицію Арт-класу завоювала ІІІ місце і бронзовий кубок в номінації «Скульптура».
Учні Центру завоювали IV призове місце та отримали дипломи IV ступеня в номінаціях
«Страви з птиці» Дробот Вікторія, Алексеєнко Андрій;
«Страва сучасної української кухні» Нагорнянський Кирилл;
«Оригінальна страва з гідробіонтів» Ястребов Валентин;
«Десерти» Рябовол Марія.
Досягнення учнів це ствердження авторитету робітничих професій та значимості професійно-технічної освіти області.
В.М. Василиненко,
директор НМЦПТО