ВІТАЄМО УЧАСНИКІВ
МІЖНАРОДНОГО ФЕСТИВАЛЮ КУЛІНАРНОГО МИСТЕЦТВА І СЕРВІСУ ТА МІЖНАРОДНОГО ЧЕМПІОНАТУ УКРАЇНИ З КАРВІНГУ
Учні та майстри виробничого навчання  нашої області  повернулися з міжнародного конкурсу в Києві  з нагородоюбронзова медаль та бронзовий Кубок!

 

З 27 по 29 березня 2013р. в Міжнародному виставковому центрі в рамках Міжнародної виставки "Hotel&RestaurantExpo Ukraine-2013" пройшов 8-ий Міжнародний фестиваль кулінарного мистецтва і сервісу в м. Києві та ІІ-ий  відкритий (міжнародний) Чемпіонат України з карвінгу. 

В конкурсі прийняли участь 400 представників ресторанного бізнесу (шеф-кухарі діючих ресторанів), педагогічні працівники та учні професійно-технічних навчальних закладів та вищих навчальних закладів з Росії, України, Білорусі, Молдови, Казахстану та Узбекистану. Дніпропетровську область представляли майстри виробничого навчання та учні Дніпропетровського центру професійної освіти.

Учні та майстри виробничого навчання Дніпропетровського центру професійної освіти і цього року показали свою майстерність, професійні уміння, гарний естетичний смак.

За підсумками фестивалю майстер виробничого навчання Чапала Елла Геннадіївна в Арт-класі «Квіти з цукру» завоювала бронзову медаль та диплом III ступеня.

В ІІ відкритому (міжнародному) Чемпіонаті України з карвінгу майстер виробничого навчання  Капітонова Ольга Семенівна за експозицію Арт-класу завоювала  ІІІ місце і бронзовий кубок в номінації «Скульптура».

Учні Центру завоювали IV призове місце та отримали дипломи  IV ступеня  в номінаціях

«Страви з птиці» Дробот Вікторія, Алексеєнко Андрій;

«Страва сучасної української кухні» Нагорнянський Кирилл;

«Оригінальна страва з гідробіонтів» Ястребов Валентин;

«Десерти» Рябовол Марія. 

Досягнення учнів це ствердження авторитету робітничих професій та значимості професійно-технічної освіти області.

 

 

В.М. Василиненко,

директор НМЦПТО