Навчально-методичний центр професійно-технічної освіти
у Дніпропетровській області
Навчально-методичний центр професійно-технічної освіти
у Дніпропетровській області

Освіта для дії: розробляємо навчальну програму за частковими кваліфікаціями з професії «Кухар»

Зображення

4 червня відбулося засідання творчої групи за участю педагогічних працівників Криворізького центру професійної освіти робітничих кадрів торгівлі та ресторанного сервісу з питання розробки навчальної програми за частковими кваліфікаціями з професії «Кухар».

Учасники зустрічі детально обговорили структуру програми з технології  приготування хлібобулочних  виробів з дріжджового тіста,  зміст  за результатами навчання з співвідношенням результатів за системою ESCO, процедурою та інструментами  оцінювання.

Зазначено, що розробка цієї програми надасть  здобувачам освіти можливість отримати необхідні знання, практичні вміння та навички для здобуття часткових професійних кваліфікацій. Водночас вона відкриває перспективи для навчання дорослого населення та розширює спектр освітніх послуг ЗП(ПТ)О  у сфері харчової промисловості.

Тереса БАБИЧ