- Мапа сайту
- Новини
- Про нас
- Плани роботи
- Нормативно-правове забезпечення
- Новинки в сфері П(ПТ)О
- ERASMUS+
- П(ПТ)О Дніпропетровщини
- Електронна бібліотека методичних напрацювань
- Прогресивний педагогічний досвід
- Скринька педагогічної майстерності
- STEM - освіта в дії
- Бібліотечна робота
- Професійна підготовка
- Загальноосвітня підготовка
- Навчально-виховна робота
- Психологічна служба
- Експериментальні педагогічні майданчики
- Виставкова діяльність
- Матеріали масових заходів
- Управлінська, фінансово-господарська діяльність
- Захист України
- Інструменти ІТ для використання педагогами
- Збірник «Методичний вісник»
- Важливі події
- Профорієнтаційний термінал
- Дії в надзвичайній ситуації
- Моніторингові дослідження
- Методичний кабінет ЗП(ПТ)О
- Консультативна допомога
- Заходи інших установ
- Методичний фестиваль
Освіта для дії: розробляємо навчальну програму за частковими кваліфікаціями з професії «Кухар»

4 червня відбулося засідання творчої групи за участю педагогічних працівників Криворізького центру професійної освіти робітничих кадрів торгівлі та ресторанного сервісу з питання розробки навчальної програми за частковими кваліфікаціями з професії «Кухар».
Учасники зустрічі детально обговорили структуру програми з технології приготування хлібобулочних виробів з дріжджового тіста, зміст за результатами навчання з співвідношенням результатів за системою ESCO, процедурою та інструментами оцінювання.
Зазначено, що розробка цієї програми надасть здобувачам освіти можливість отримати необхідні знання, практичні вміння та навички для здобуття часткових професійних кваліфікацій. Водночас вона відкриває перспективи для навчання дорослого населення та розширює спектр освітніх послуг ЗП(ПТ)О у сфері харчової промисловості.
Тереса БАБИЧ