Навчально-методичний центр професійно-технічної освіти
у Дніпропетровській області
Навчально-методичний центр професійно-технічної освіти
у Дніпропетровській області

Про підсумки гастрономічного онлайн конкурсу «Сила трьох: юшка, хліб та сало»

В межах співпраці Навчально-методичного центру професійно-технічної освіти у Дніпропетровській області з ГО «Асоціація рестораторів та готельєрів м. Дніпро», ГС «GASTRO CLUB» проведено гастрономічний онлайн конкурс «Сила трьох: юшка, хліб та сало», в якому взяли участь 52 заклади професійної (професійно-технічної) освіти України, в тому числі 12 закладів професійної (професійно-технічної) освіти Дніпропетровської області. Загальна кількість учасників склала 59 осіб, в тому числі в категорії «Молоді кухарі-юніори» взяли участь 16 здобувачів освіти та 43 особи в категорії «Майстри виробничого навчання, викладачі, фахівці».

Переможцями від Дніпропетровщини стали

  • в категорії «Молоді кухарі. Юніори» - Солоп Максим Сергійович, здобувач освіти Кам’янського центру підготовки та перепідготовки робітничих кадрів, який посів ІІІ місце;
  • в категорії «Майстри виробничого навчання, викладачі, фахівці» - Гришкова Алла Миколаївна, майстер виробничого навчання Криворізького професійного будівельного ліцею, яка посіла І місце.

Електронні дипломи  переможців відповідно та учасників завантажено  за посиланням:

https://drive.google.com/drive/folders/1rNhoc4nQmj6SQqPZy6MpTi WculpsBtpy?usp=sharing

Вітаємо переможців та учасників!

             Бажаємо постійного прагнення до досконалості, неймовірних ідей і поєднань, визнання і повного розкриття таланту! Дякуємо за Ваш внесок у розвиток, підтримку та соціалізацію національних гастрономічних  українських традицій. Пишемо гастрономічну історію України разом!

Юлія ПАНТЕЛЕЄНКО