- Мапа сайту
- Новини
- Про нас
- Плани роботи
- Нормативно-правове забезпечення
- Новинки в сфері П(ПТ)О
- ERASMUS
- П(ПТ)О Дніпропетровщини
- Електронна бібліотека методичних напрацювань
- Прогресивний педагогічний досвід
- Скринька педагогічної майстерності
- STEM - освіта в дії
- Бібліотечна робота
- Професійна підготовка
- Загальноосвітня підготовка
- Навчально-виховна робота
- Психологічна служба
- Експериментальні педагогічні майданчики
- Виставкова діяльність
- Матеріали масових заходів
- Управлінська, фінансово-господарська діяльність
- Захист України
- Інструменти ІТ для використання педагогами
- Збірник «Методичний вісник»
- Важливі події
- Профорієнтаційний термінал
- Дії в надзвичайній ситуації
- Моніторингові дослідження
- Методичний кабінет ЗП(ПТ)О
- Консультативна допомога
- Заходи інших установ
- Методичний фестиваль
Підвищуємо професійну компетентність педагогів
З метою підвищення професійної майстерності педагогів ЗП(ПТ)О, оновлення змісту професійної підготовки до вимог державних освітніх стандартів професій ресторанного сервісу проведено майстер-клас з теми «Технологія приготування прозорих вареників».
Педагоги МЦППВ ознайомили присутніх з особливостями приготування «прозорих вареників» за новітніми технологіями, використовуючи різноманітні інгредієнти рецептур; різні види борошна; додавання вершкового масла чи цукру для створення тіста з більш насиченим смаком та текстурою. Було продемонстровано різні способи подачі та декорування вареників.
Методист НМЦ ПТО акцентувала увагу на необхідність проведення тренінгів, семінарів та майстер – класів для педпрацівників ЗП(ПТ)О з питань впровадження сучасних технологій підприємств галузі та інновацій в освітньому процесі.
Отриманні педагогами нові знання та професійні компетентності сприятимуть підвищенню ефективності навчання здобувачів освіти професіям ресторанного сервісу.
З матеріалами заходу можна ознайомитись за посиланням: https://nmc-pto.dp.ua/spos_nmc.php
Тереса БАБИЧ