Навчально-методичний центр професійно-технічної освіти
у Дніпропетровській області
Навчально-методичний центр професійно-технічної освіти
у Дніпропетровській області

Підвищуємо професійну компетентність педагогів

Зображення

З метою підвищення професійної майстерності педагогів ЗП(ПТ)О, оновлення змісту професійної підготовки до вимог державних освітніх стандартів професій ресторанного сервісу проведено майстер-клас з теми «Технологія приготування  прозорих вареників».

Педагоги МЦППВ ознайомили присутніх з особливостями приготування «прозорих вареників» за новітніми технологіями, використовуючи різноманітні інгредієнти рецептур;  різні види борошна; додавання вершкового масла чи цукру для створення тіста з більш насиченим смаком та текстурою. Було продемонстровано різні способи подачі  та  декорування вареників.

 Методист НМЦ ПТО акцентувала увагу на необхідність проведення тренінгів, семінарів та майстер – класів для педпрацівників ЗП(ПТ)О з питань впровадження сучасних технологій підприємств галузі та  інновацій  в освітньому  процесі.

Отриманні педагогами нові знання та професійні компетентності сприятимуть підвищенню ефективності навчання здобувачів освіти професіям ресторанного сервісу. 

З матеріалами заходу можна ознайомитись за посиланням: https://nmc-pto.dp.ua/spos_nmc.php 

Тереса БАБИЧ

Зображення