- Мапа сайту
- Новини
- Про нас
- Плани роботи
- Нормативно-правове забезпечення
- Новинки в сфері П(ПТ)О
- ERASMUS+
- П(ПТ)О Дніпропетровщини
- Електронна бібліотека методичних напрацювань
- Прогресивний педагогічний досвід
- Скринька педагогічної майстерності
- STEM - освіта в дії
- Бібліотечна робота
- Професійна підготовка
- Загальноосвітня підготовка
- Навчально-виховна робота
- Психологічна служба
- Експериментальні педагогічні майданчики
- Виставкова діяльність
- Матеріали масових заходів
- Управлінська, фінансово-господарська діяльність
- Захист України
- Інструменти ІТ для використання педагогами
- Збірник «Методичний вісник»
- Важливі події
- Профорієнтаційний термінал
- Дії в надзвичайній ситуації
- Моніторингові дослідження
- Методичний кабінет ЗП(ПТ)О
- Консультативна допомога
- Заходи інших установ
- Методичний фестиваль
Методична служба Дніпропетровщини продовжує працювати над реалізацією реформи шкільного харчування
16 січня було проведено вебінар за участю педагогічних працівників ЗП(ПТ)О професій ресторанного сервісу. На засіданні розглядалися питання щодо реалізації реформи шкільного харчування шляхом удосконалення професійної підготовки кухарів, модернізації харчоблоків та фінансової підтримки громад для забезпечення харчування учнів, а також популяризації культури здорового харчування.
Заступник директора з навчально-виробничої роботи Кам’янського центру підготовки та перепідготовки робітничих кадрів підвів підсумки проходження курсів підвищення кваліфікації майстрів виробничого навчання та кухарів закладів освіти області на базі Кулінарного хабу навчально-практичного центру закладу.
Педагоги КЦПОРКТРС, НПТУ поділилися досвідом проходження тренінг-курсів у Кулінарному хабі. Особливу увагу було приділено сучасним технологіям приготування страв, впровадженню нових норм та меню здорового харчування, а також практичному відпрацюванню цих навичок.
Завдяки обміну досвідом та обговоренню ключових питань, окреслено шляхи вдосконалення професійної підготовки кухарів.
Тереса БАБИЧ