- Мапа сайту
- Новини
- Про нас
- Плани роботи
- Нормативно-правове забезпечення
- Новинки в сфері П(ПТ)О
- ERASMUS+
- П(ПТ)О Дніпропетровщини
- Електронна бібліотека методичних напрацювань
- Прогресивний педагогічний досвід
- Скринька педагогічної майстерності
- STEM - освіта в дії
- Бібліотечна робота
- Професійна підготовка
- Загальноосвітня підготовка
- Навчально-виховна робота
- Психологічна служба
- Експериментальні педагогічні майданчики
- Виставкова діяльність
- Матеріали масових заходів
- Управлінська, фінансово-господарська діяльність
- Захист України
- Інструменти ІТ для використання педагогами
- Збірник «Методичний вісник»
- Важливі події
- Профорієнтаційний термінал
- Дії в надзвичайній ситуації
- Моніторингові дослідження
- Методичний кабінет ЗП(ПТ)О
- Консультативна допомога
- Заходи інших установ
- Методичний фестиваль
Тиждень з професій ресторанного сервісу
З метою налагодження та підтримки партнерства з підприємствами-роботодавцями, вивчання потреб підприємств у фахівцях ресторанного сервісу та визначення можливостей співпраці 15 жовтня закладами освіти (МЦППВ, ДЦПО) було презентовано кращі практики співпраці з підприємствами малого та середнього бізнесу. Висвітлено питання щодо укладання договорів на підготовку, проходження здобувачами освіти виробничої практики; запровадження короткострокових курсів за частковими кваліфікаціями а також формування підприємницьких компетентностей випускників.
Учасники зазначили, що формуванню необхідних компетенцій у здобувачів освіти сприяє активне залучення підприємств до розробки освітніх програм, які б задовольняли потреби роботодавців, а також використання проєктних ресурсів соціальних партнерів.
Проведено відео марафон майстер-класів з професій «Кухар. Кондитер», де присутні ознайомились з сучасними технологіями та новітніми тенденціями в галузі.
Тереса БАБИЧ
