Навчально-методичний центр професійно-технічної освіти
у Дніпропетровській області
Навчально-методичний центр професійно-технічної освіти
у Дніпропетровській області

Засідання секції професій ресторанного сервісу і торгівлі

14 жовтня відбулося засідання секції для педпрацівників ЗП(ПТ)О з професій ресторанного обслуговування з теми «Інноваційна  діяльність  як  умова підвищення рівня професійної компетентності педагога закладів професійної (професійно-технічної) освіти».

Розглядалися  питання щодо оновлення змісту підготовки кваліфікованих робітників; забезпечення розвитку професійної та цифрової компетентності педагогів ЗП(ПТ)О. Було акцентовано увагу на необхідність створення електронних освітніх ресурсів з професій, що забезпечує якість та результативність освітнього процесу.

Педагогами КЗО «Новомосковське професійно– технічне училище» ДОР» та ДПТНЗ «Криворізький навчально-виробничий центр» було  презентовано  сучасне технологічне обладнання для закладів громадського  харчування, що застосовується в навчально-виробничому процесі підготовки фахівців ресторанного сервісу.

Присутні відзначили, що рівень  кваліфікації здобувачів освіти залежить від рівня професійної компетентності самого педагога, його здатності навчатися та впроваджувати інновації в освітній процес.

Тереса БАБИЧ

Зображення