- Мапа сайту
- Новини
- Про нас
- Плани роботи
- Нормативно-правове забезпечення
- Новинки в сфері П(ПТ)О
- ERASMUS+
- П(ПТ)О Дніпропетровщини
- Електронна бібліотека методичних напрацювань
- Прогресивний педагогічний досвід
- Скринька педагогічної майстерності
- STEM - освіта в дії
- Бібліотечна робота
- Професійна підготовка
- Загальноосвітня підготовка
- Навчально-виховна робота
- Психологічна служба
- Експериментальні педагогічні майданчики
- Виставкова діяльність
- Матеріали масових заходів
- Управлінська, фінансово-господарська діяльність
- Захист України
- Інструменти ІТ для використання педагогами
- Збірник «Методичний вісник»
- Важливі події
- Профорієнтаційний термінал
- Дії в надзвичайній ситуації
- Моніторингові дослідження
- Методичний кабінет ЗП(ПТ)О
- Консультативна допомога
- Заходи інших установ
- Методичний фестиваль
Засідання секції професій ресторанного сервісу і торгівлі
14 жовтня відбулося засідання секції для педпрацівників ЗП(ПТ)О з професій ресторанного обслуговування з теми «Інноваційна діяльність як умова підвищення рівня професійної компетентності педагога закладів професійної (професійно-технічної) освіти».
Розглядалися питання щодо оновлення змісту підготовки кваліфікованих робітників; забезпечення розвитку професійної та цифрової компетентності педагогів ЗП(ПТ)О. Було акцентовано увагу на необхідність створення електронних освітніх ресурсів з професій, що забезпечує якість та результативність освітнього процесу.
Педагогами КЗО «Новомосковське професійно– технічне училище» ДОР» та ДПТНЗ «Криворізький навчально-виробничий центр» було презентовано сучасне технологічне обладнання для закладів громадського харчування, що застосовується в навчально-виробничому процесі підготовки фахівців ресторанного сервісу.
Присутні відзначили, що рівень кваліфікації здобувачів освіти залежить від рівня професійної компетентності самого педагога, його здатності навчатися та впроваджувати інновації в освітній процес.
Тереса БАБИЧ
