Навчально-методичний центр професійно-технічної освіти
у Дніпропетровській області
Навчально-методичний центр професійно-технічної освіти
у Дніпропетровській області

Тиждень з професій ресторанного сервісу

З метою налагодження та підтримки партнерства з підприємствами-роботодавцями, вивчання потреб підприємств у фахівцях ресторанного сервісу та визначення можливостей співпраці 15 жовтня закладами освіти (МЦППВ, ДЦПО) було презентовано кращі практики співпраці з підприємствами малого та середнього бізнесу. Висвітлено  питання   щодо  укладання договорів на підготовку, проходження здобувачами освіти  виробничої практики; запровадження короткострокових курсів за частковими  кваліфікаціями а також формування підприємницьких компетентностей  випускників. 

Учасники зазначили, що формуванню необхідних компетенцій у здобувачів освіти  сприяє активне залучення підприємств до розробки освітніх програм, які б задовольняли потреби роботодавців, а також  використання проєктних ресурсів соціальних партнерів. 

Проведено відео марафон майстер-класів з професій «Кухар. Кондитер», де присутні ознайомились з сучасними технологіями та новітніми тенденціями в галузі.

Тереса БАБИЧ

Зображення