- Мапа сайту
- Новини
- Про нас
- Плани роботи
- Нормативно-правове забезпечення
- Новинки в сфері П(ПТ)О
- ERASMUS+
- П(ПТ)О Дніпропетровщини
- Електронна бібліотека методичних напрацювань
- Прогресивний педагогічний досвід
- Скринька педагогічної майстерності
- STEM - освіта в дії
- Бібліотечна робота
- Професійна підготовка
- Загальноосвітня підготовка
- Навчально-виховна робота
- Психологічна служба
- Експериментальні педагогічні майданчики
- Виставкова діяльність
- Матеріали масових заходів
- Управлінська, фінансово-господарська діяльність
- Захист України
- Інструменти ІТ для використання педагогами
- Збірник «Методичний вісник»
- Важливі події
- Профорієнтаційний термінал
- Дії в надзвичайній ситуації
- Моніторингові дослідження
- Методичний кабінет ЗП(ПТ)О
- Консультативна допомога
- Заходи інших установ
- Методичний фестиваль
Реалізація Проєкту здорового харчування
Відбувся вебінар для педпрацівників ЗП(ПТ)О професій ресторанного сервісу щодо оновлення змісту підготовки кухарів в рамках реалізації Проєкту здорового харчування.
В рамках засідання були висвітлені питання підготовки кухарів через навчання майстрів-тренерів за підтримки Швейцарсько-українського проєкту DECIDE. Ініціатива «Кулінарні хаби. Навчання майстрів – тренерів» впроваджується в рамках реалізації Стратегії реформування системи шкільного харчування на період до 2027 р.
Досвідом навчання на тренінг – курсах кулінарного хабу на базі ДПТНЗ «Бориспільський професійний ліцей» поділилися майстри в/н Кам’янського центру підготовки та перепідготовки робітничих кадрів (КЦППРК ).
Заступник директора з НВР КЦППРК звернув увагу учасників , що на базі їх Центру створено кулінарний хаб, де майстри в/н закладів освіти області зможуть пройти онлайн – курси з отриманням сертифікатів.
Це дозволить не лише популяризувати професію кухаря, а й суттєво покращити якість шкільного харчування на місцях.
Тереса БАБИЧ