Навчально-методичний центр професійно-технічної освіти
у Дніпропетровській області
Навчально-методичний центр професійно-технічної освіти
у Дніпропетровській області

Про підсумки Всеукраїнського гастрономічного онлайн - конкурсу «Незабутні гастрономічні традиції України. Різдвяне кулінарне диво»

У межах співпраці Навчально-методичного центру професійно-технічної освіти у Дніпропетровській області  з  ГО «Асоціація рестораторів та готельєрів м. Дніпро»  проведено Всеукраїнський  гастрономічний онлайн - конкурс  «Незабутні гастрономічні традиції України. Різдвяне кулінарне диво», у якому взяли участь 46  закладів професійної (професійно-технічної) освіти України, в тому числі 18 закладів професійної  (професійно-технічної) освіти Дніпропетровської області. Загальна кількість учасників 72 особи, у тому числі в  категорії «Молоді кухарі – юніори» - 22 особи та  у категорії «Майстри виробничого навчання, викладачі, фахівці» - 50 осіб.

Вітаємо  переможців Дніпропетровщини ! 

Категорія  «Майстри виробничого навчання, викладачі, фахівці»:

  • ІІІ місце - Лігутко Анастасія Геннадіївна, майстер виробничого навчання Криворізького навчально - виробничого центру 

Категорія «Молоді кухарі – юніори»:  

  • І місце - Волохова Владислава, здобувачка освіти Апостолівського центру підготовки та перепідготовки робітничих кадрів;
  • ІІІ місце - Пислару Сніжана, здобувачка освіти Криворізького професійного будівельного ліцею. 

Ознайомитись з протоколом можна за посиланням:

https://drive.google.com/drive/folders/1R022Bu59fSdkcf0KR4FcxSx3eW1TGPuo?usp=sh aring

 Електронні дипломи для закладів освіти,  переможців та учасників завантажено  за посиланнями:   дипломи для закладів освіти:  

https://drive.google.com/drive/folders/10vGdL6p2wXKIDQ12_X0R5KpbItsHW5Tp?usp=sharing 

дипломи для учасників: 

https://drive.google.com/drive/folders/1NpI0cS93w-RQlXDPtj55Nv7h9PLwzs- I?usp=sharing

https://drive.google.com/drive/folders/10aR0iEHYQwBetznPQ4evzVaFUKYdgLsk?usp=s haring

Юлія Пантелеєнко