Про участь ЗП(ПТ)О області у гастрономічному батлі «Борщ»
В межах співпраці Навчально-методичного центру професійно-технічної освіти у Дніпропетровській області з ГО «Асоціація рестораторів та готельєрів м. Дніпро» проведено гастрономічний батл «Борщ» в офлайн форматі на заміській базі у м. Новомосковську. Учасниками були 12 команд, серед них 5 закладів професійної (професійно-технічної) освіти, які залучились до приготування борщу за власним рецептом на відкритому вогні. Оцінювало роботу команд 6 членів журі, 4 з яких професійні кухарі. Три літри борщу кожної команди було законсервовано у трилітрові банки та передано до ЗСУ.
Дякуємо організаторам батлу та колективам закладів професійної (професійно-технічної) освіти, які незважаючи на воєнний стан, розвивають фахові компетенції педагогів та здобувачів освіти через участь у незалежних професійних конкурсах.

