Сфера послуг
- Матеріали секції голів методичних комісій за галузями, 2024-08-28
- Майстер-клас "Сучасне фарбування волосся чоловічої стрижки", 2024-05-07
- Матеріали секції б’юті індустрії, 2024-04-26
- Матеріали майстер-класу на тему "Технологія приготування страв з використанням молекулярної кухні" з професії "Кухар. Кондитер", 2024-04-11
- Матеріали майстер-класу "Технологія обробки застібки блузи з декоративним оздобленням", 2024-03-22
- Матеріали секції професій ресторанного сервісу та торгівлі, 2024-03-13
- Колосніченко М.В., Процик К.Л. Мода і одяг. Основи проектування та виробництва одягу: навчальний посібник, 2024-02-27
- Шерстюк А.І. Стрижка волосся, 2024-02-27
- Бабич Т.С. Методичні рекомендації "Вимоги до проведення майстер-класів як складової підвищення професійного рівня та педагогічної майстерності педпрацівників ЗП(ПТ)О", 2024-01-26
- Лонишина О.М., Букреєва К.С. Методична розробка майстер-класу "Технологія приготування прозорих вареників", 2024-01-26
- Білих І.Є. Методичні рекомендації "Новітні технології з основ фарбування, колористики та догляду за волоссям фірм–виробників", 2023-12-12
- Бабич Т.С. Методичні рекомендації "Розвиток креативності та професійної компетентності випускника професій сфери обслуговування", 2023-12-12
- Бабич Т.С. Підготовка кваліфікованих робітників сфери торгівлі за вимогами нових стандартів професійної (професійно-технічної) освіти, 2023-11-24
- Бабич Т.С. Заклади професійної освіти - сучасні провайдери якісних освітніх послуг у сфері «Fashion» індустрії, 2023-11-08
- Матеріали секції педагогічних працівників професій б’юті індустрії, 2023-10-30
- Відеоурок з професії "Офіціант" за темою "Техніка подавання страв французьким способом", 2023-10-19
- Бабич Т.С., Міліогло О.В. Формування професійної компетентності педпрацівників ЗП(ПТ)О через проведення майстер-класів, 2023-10-13
- Матеріали секції педагогічних працівників ресторанного сервісу та торгівлі, 2023-09-27
- Матеріали серпневого марафону-2023, 2023-08-29
- Міліогло О. Майстер-клас "Пате з курячої печінки та манговим пюре у вишневій глазурі з використанням молекулярної кухні", 2023-06-21
- Кліменкова Ю. Майстер-клас "Старовинний традиційний пиріг з автентичними елементами» з використанням сучасного обладнання", 2023-06-21
- Білих І. Технологія укладання волосся феном, 2023-05-03
- Кожедубова Л.П. Барна справа, 2023-04-17
- Критерії кваліфікаційної атестації випускників з професії "Кухар 3-го розряду" та "Кухар 4-го розряду", 2023-04-14
- Бабич Т.С., Білих І.Є. Впровадження сучасних технологій б'юті індустрії в зміст професійної підготовки перукарів, 2023-04-07
- Протокол про проведення on-line марафону "Колодій 2023", 2023-03-21
- Сінельник І.К. Методична розробка на тему: "Застосування програмного забезпечення EZ Design GUI для створення активних інформаційних ресурсів", 2023-02-23
- Бабич Т.С. Методичні рекомендації "Методика проведення поетапної (кваліфікаційної) атестації з професій в ЗП(ПТ)О", 2023-02-02
- Бабич Т.С. Впровадження сучасних технологій при підготовці кваліфікованих робітників сфери ресторанного сервісу, 2022-11-04
- Бабич Т.С. Використання галузевих виробничих технологій в змісті професійно-практичної підготовки з професії "Кравець", 2022-05-18
- Лист голови Національного галузевого партнерства в легкій промисловості України "FASHION GLOBUS UKRAINE" від 10.02.2022 №22, 2022-02-18
- Бабич Т.С., Афанасьєва К.К. Використання цифрових технологій при викладанні спецтехнології з професії "Кухар", 2022-02-17
- Про внесення змін до робочих навчальних програм, 2022-01-31
- МЕНЮ ТА ТЕХНОЛОГІЧНІ КАРТИ за збірником рецептур Клопотенко, 2022-01-28
- Апсайклінг. Дарминова І.І., 2022-01-18
- Бабич Т.С. Ключові та професійні компетенції в змісті освітніх програм СП(ПТ)О з професій торговельного напрямку, 2021-12-23
- Бабич Т.С. Розвиток професійної майстерності педагога, як важлива складова підвищення якості майбутніх кваліфікованих робітників, 2021-12-23
- Приготування боул і поке. Дарминова І.І., 2021-12-06
- Бабич Т.С. Шляхи підвищення професійної компетентності педпрацівників закладів професійної (професійно-технічної) освіти сфери харчування, 2021-11-17
- Сублімація продуктів. Дарминова І.І., 2021-10-11
- Обладнання для виготовлення захисних медичних масок. Дарминова І.І., 2021-09-06
- Н.А. Горбатюк. Основи перукарської справи, 2021-08-30
- Збірник. Всеукраїнська конференція "Легка промисловість 2021". Дарминова І.І., 2021-07-07
- "Організація кенді-бару" для професій ресторанного сервісу. Дарминова І.І., 2021-05-21
- Бабич Т.С. Сучасні технології та інновації в галузі легкої промисловості (методичні рекомендації), 2021-05-14
- Збірник тестових завдань для виробничого навчання (професія "Кухар"), 2021-05-06
- Сучасні виробничі технології при підготовці фахівців швейної галузі. Бабич Т.С., 2021-04-30
- Нові технології - кейтеринг. Дарминова І.І., 2021-02-17
- Професія фотограф: сучасні тенденції, 2021-01-18
- Царьова Є.С. Навчальний посібник "Технологія виготовлення столової, постільної білизни, штор, ламбрекенів та аксесуарів", 2020-12-22
- Нові виробничі технології кулінарії, 2020-12-08
- Матеріали Школи впровадження нових виробничих технологій (професії ресторанного сервісу), 2020-12-07
- Методичний порадник Формування підприємницьких компетентностей майбутніх кваліфікованих робітників сфери послуг у процесі професійної підготовки, 2020-06-21
- Н.Батраченко, І Заряжко. «Кравець. Технологія виготовлення одягу», 2020-06-21
- Глосарій технологічних процесів та трудових прийомів «Технології приготування страв. Ресторанне обслуговування» для професій ресторанного сервісу, 2020-05-24
- Методичний порадник Формування підприємницьких компетентностей майбутніх кваліфікованих робітників сфери послуг у процесі професійної підготовки, 2020-05-17
- Практичний порадик педагогам сфери послуг щодо організації освітньої діяльності здобувачів освіти по вивченню окремих предметів професійно-теоретичної та професійно-практичної підготовки в дистанційному режимі , 2020-05-02
- Секція педагогів професій торгівлі, 2020-03-11
- Збірник методичних розробок уроків до теми «Приготування страв з риби та морських продуктів», кухар 4 розряду. Автор: майстер в/н МПТУ Скочко С.Г., 2015,
- Вимоги до організації передвипускної виробничої практики для кравців, 2011,
- Робочий зошит «Асортимент риби та рибних товарів». Авторський колектив КЦПОРКТРС, 2013,
- Методичні рекомендації щодо використання щоденника виробничого навчання з професії офіціант. Автор заступник директора з НВЧ КЦПОРКТРС Слюсарєва О.В., 2013,
- Методична розробка уроку в/н «Приготування порційних напівфабрикатів з яловичини та свинини». Автор майстер в/н ДЦПО Гамоліна Н.М., 2013,
- Методична розробка уроку в/н «Самостійне виконання робіт з теми Приготування бісквітних тістечок». Автор майстер в/н ДЦПО Прибиток Т.В., 2013,
- Методична розробка уроку в/н «Виконання модельної зачіски на волоссі середньої довжини з простими елементами». Автор майстер в/н ДЦППРК Гринь А.В., 2013,
- Методична розробка уроку в/н «Кредитування населення». Автор майстер в/н ДЦПО Литвиненко Л.О., 2013,
- Творча робота, як альтернатива дипломній, 2011,
- Розробка уроку матеріалознавства Роль парфюмерії в житті людини Викладач Дон О.М., 2011,
- Робочий зошит для ЛПР контрольно-касове обладнання Викладач Коваль Т.В., 2011,
- Посібник Тестові завдання з спецтехнології Гапоненко О.А., 2011,
- Методичні рекомендації щодо проведення лабораторно-практичних робіт з предмету Контрольно-касове обладнання Викладач Коваль Т.В., 2011,
- Методичні рекомендації з організації та проведення кваліфікаційних пробних робіт з професії Кухар, 2011,
- Інструкції до ЛПР з курсу підготовки пекарів, машиністів тістообробних машин Викладач Німчук М.М., 2011,
- Виготовлення муляжів Здосвіду роботи викладача Гапоненко О.А., 2011,
- Збірник методичних розробок уроків до теми «Приготування страв з мяса, сільськогосподарської птиці та субпродуктів», кухар 4 розряду. Автор: майстер в/н МПТУ Окара І.М, 2015,
- Методична розробка «Використання інтерактивних методів навчання на семінарському занятті за темою «Холодні страви і закуски з риби і м’яса»».Автор: викладач ВПУ №17 Пономарьова Л.О., 2015,
- Робочий зошит з виробничого навчання до тематичного блоку «Приготування страв з риби та морських продуктів», авторський колектив КЦПОРКТРС, 2015,
- Методична розробка «Вдосконалення прийомів і навичок при роботі в гарячому цеху», автор: майстер в/н КПБЛ Гришковська А.М., 2015,
- Робочий зошит з організації виробництва та обслуговування (кухар), автор: викладач КНВЦ Теплова І.П., 2015,
- Щоденник з професійно-практичної підготовки барменів (кваліфікація: 4р), автор: майстер/н КЦПОРКТРС Сокуренко Л.О., 2015,
- Посібник «Проблемні питання і тести контролю знань учнів для професій «кухар», «офіціант», автор: викладач КЦПОРКТРС Моторна О.О., 2015,
- Робочий зошит з спецтехнології приготування їжі з основами товарознавства до тематичного блоку «Технологія приготування перших страв» (кухар 3р), автор: викладач КНВЦ Коваль Т.В., 2015,
- Посібник з етики та психології. Укладач: викладач психології та професійної етики Павленко Л.Г., 2015,
- НІКУЛІНА А.С., СІЛАЄВА І.Є., ШЕВЧУК С.С. Сучасний урок в професійній школі: проектування, організація, аналіз: Методичний посібник. – Донецьк: ДІПО ІПП., 2015,
- Вимоги до порядку розробки, погодження та затвердження комплексних кваліфікаційних завдань з професій побутового обслуговування, ресторанного сервісу та торгівлі/ укладач О. Гришаєва. Дніпропетровськ. – НМЦПТО у Дніпропетровській області, 2015,
- Методичний посібник з предмету «Охорона праці» для учнів спеціальності «Кухар, кондитер», автор: викладач Мокрокалигірського професійного аграрного ліцею Гордієнко О.М., 2015,
- Навчальний фільм «Обробка лускатої риби. Приготування напівфабрикатів з чистого філе.». Автор: викладач ДЦПО Циценкова Т.В., 2015,
- Узагальнені матеріали Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності серед учнів професійно-технічних навчальних закладів за професією „Кухар“. Навчально-методичний центр професійно-технічної освіти у Рівненській області. Рівне, 2015,
- Методична розробка відкритого уроку з предмета «Основи моделювання» Тема: «Підбір зачіски до різних типів обличчя». Виконавець: викладач І категорїї Василенко Ірина Григорівна,2017,