Відповідно до плану роботи НМЦ ПТО у Дніпропетровській області проведено засідання секції педагогічних працівників з професій ресторанного сервісу та торгівлі, на якому розглянуті питання :
- про шляхи формування рівня професійної компетентності педагогічних працівників ЗП(ПТ)О;
- про вимоги до розробки НМК та електронних засобів навчання;
- про розробку та впровадження дистанційного курсу з професійно - теоретичної підготовки професій ресторанного сервісу.
Досвідом роботи розробки та впровадження дистанційного курсу з професійно - теоретичної підготовки поділилися педагогічні працівники КПГГЛ, КЦПОРКТРС, ПТУ №48 м. Новомосковська.
Обговорення питань заходу засвідчили, що у забезпеченні якісних результатів професійної підготовки кваліфікованих робітників для ресторанного сервісу та торгівлі особлива роль належить педагогічному працівнику, його професійно-педагогічній компетентності, яка поєднує технологічні знання виробництва і майстерність педагогічної діяльності. Матеріали з досвіду роботи будуть розміщені на сайті НМЦ ПТО за посиланням:
https://nmc-pto.dp.ua/spos_nmc.php