Дуальна освіта сфери послуг в дії

 

За попередньою угодою роботодавців та закладу освіти, відповідно плану дій дорожньої карти по впровадженню елементів дуальної форми навчання у професійну підготовку кваліфікованих робітників у Професійно-технічному училище № 74 розпочато виробниче навчання на учнівських робочих місцях – закладах громадського харчування.

Згідно навчального плану, під керівництвом майстрів-наставників від виробництва, здобувачі освіти професії «Кухар», пройшовши  інструктажі з безпеки праці та пожежної безпеки, ознайомились із закладом ресторанного господарства. У процесі навчання здобувачі освіти відпрацьовують трудові прийоми та технологічні операції з механічної кулінарної обробки овочів, грибів, риби, освоюють прийоми формування, панірування та приготування напівфабрикатів.