Виробниче дистанційне навчання в умовах карантину

 

В умовах карантину у Міжрегіональному вищому професійному училищі з поліграфії та інформаційних технологій уроки виробничого навчання проходять  в синхронному дистанційному режимі.

Вступний інструктаж здобувачі освіти проходять за допомогою платформи ZOOM та приступають до приготування страв за отриманими технологічними картками з теми «Приготування страв з припущенних та тушкованих овочів». Всі здобувачі освіти виконують завдання у спецодязі, дотримуючись правил техніки безпеки. Консультування та контроль виконання практичного завдання здійснюється майстром виробничого навчання по телефону, через Telegram та Viber. За результатами виконаного завдання – приготування страв («Овочі припущені в молочному соусі», «Рагу овочеве», «Тушкована капуста», блюдо з французької кухні «Рататуй») та після презентації і захисту своєї страви у відео форматі, здобувачі освіти з професії «Кухар» отримують оцінки майстра виробничого навчання.

 

изображение_viber_2020-04-14_10-28-41

изображение_viber_2020-04-1_10-28-41

92848426_855859418214692_6787510278712983552_o