Підвищуємо фахову компетентність педагогів сфери ресторанного сервісу

 

Згідно плану роботи, на реалізацію пріоритетних напрямків розвитку професійної освіти, стосовно забезпечення умов підвищення професійної майстерності, методичних та фахових компетенцій педагогічних кадрів, відбулося засідання обласної секції для педагогічних працівників професій сфери ресторанного сервісу за темою: «Організація сучасних технологій приготування страв та кондитерських виробів з використанням новітнього обладнання».

У заході прийняли участь представники 26 закладів професійної (професійно-технічної) освіти Дніпропетровщини – всього близько 46 установ – педагогів  професій сфери ресторанного сервісу.

Педагогам були продемонстровані:

-             Майстер-клас «Приготування страв з грибів та м`яса» (Єгупов Д.М., шеф –кухар ресторану «Черчель» засновник «Асоціація шефи Дніпра»);

-             Майстер-клас «Розібраний пиріг. Щока яловичини зі складним гарніром»  (Пятун С.В., шеф-кухар ресторанів «Varburgtr»  та «Blask Sheep»)

-             Майстер-клас «Фантазія на тему: Шоколад» (Зосенко О.М., шеф-кондитер кав’ярні «Шоколад», викладач кулінарного клубу «Biskvit Rum»).

Дієва співпраця соціальних партнерів та освітніх закладів – запорука формування якісних робітничих кадрів Дніпропетровщини!