Вітаємо з перемогою в Міжнародному конкурсі з кулінарного та кондитерського мистецтва «BESTCookFEST-2019»!

 

Цього року громадська спілка «Український кулінарний союз» спільно з Егейською професійною асоціацією шеф-кухарів 22-24 жовтня провели Міжнародний конкурс ресторанних технологій «BestCookFest – 2019», який відбувся в ТРГК «Сонячна долина» с. Бояни Чернівецької області.

У конкурсі брали участь професіонали та юніори: фахівці з кулінарної та кондитерської майстерності, ресторанного сервісу, сомел’є, здобувачі освіти профільних вищих навчальних закладів, закладів професійної (професійно-технічної) освіти, спеціалізованих шкіл з кулінарного і кондитерського мистецтва.

Високопрофесійне жури визначило найкращих. Такими стали представники Дніпропетровщини: Дніпровського центру професійної освіти. Майстер виробничого навчання Ільїнський Сергій Юрійович у категорії «Професіонал» здобув бронзову медаль у номінації «Страви з м`яса птиці», срібні медаль у номінації «Ресторанний десерт». Здобувач освіти Конященков Тимофій здобув срібні медаль у номінації «Страви національної, аутентичної кухні».

Цей захід став вагомим внеском у формування кулінарного та туристичного бренду України.