Підготовчі моменти до проведення конкурсу фахової майстерності

Відповідно до плану роботи навчально-методичного центру ПТО у Дніпропетровській області з метою якісної підготовки здобувачів професійної освіти до участі у Всеукраїнському конкурсі фахової майстерності з професій «Кухар», «Офіціант» відбулося он-лайн засідання робочої групи.

Розглянуто «Порядок (умови) проведення ІІІ етапу Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності.

Учасниками заходу були напрацьовані тестові завдання до теоретичних  турів конкурсів, обговорено завдання для практичних турів.

Перед педагогами поставлені завдання по проведенню І етапу Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності серед здобувачів професійної (професійно-технічної) освіти з професій «Кухар», «Офіціант» та підготовки переможців до участі у ІІ турі.

 

 

 

В.М.Василиненко,

директор НМЦ ПТО

у Дніпропетровській області